Strateško planiranje, redovita revizija izrađenih strategija i provođenje istih nužan su preduvjet izrade i provedbe EU i drugih projekata za subjekte javnog, ali i privatnog sektora. Kroz Analizu stanja i potencijala kroz radionice participativnog planiranja dolazimo do definiranja kratkoročnih/srednjoročnih/dugoročnih ciljeva, prioriteta i mjera/projekata. Izradom Akcijskog plana pospješujemo provedbu strateških dokumenata, a jasno postavljenim indikatorima omogućavamo praćenje i evaluaciju istih.

Naš tim osigurava stručnu pomoć pri:

  1. Izradi strateških planova s bazama projekata i akcijskim planovima za jedinice lokalne samouprave i lokalne akcijske grupe,
  2. Izradi višegodišnjih proračunskih planova usklađenih sa strateškim dokumentima,
  3. Umrežavanju lokalnih resursa i potencijala u realizaciji projekata,
  4. Stvaranju klastera, konzorcija i ostalih oblika udruživanja,
  5. Osnivanju i radu lokalnih ureda za EU fondove i razvoj.

Sveobuhvatan pristup i cjelovita briga za naše klijente osigurali su nam certifikat bonitetne izvrsnosti - jedan od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.

Newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti o novitetima u području računovodstva i financija, o EU projektima i ostalim novostima upišite svoju e-mail adresu i prijavite se na naš Newsletter! Naši mailovi stižu samo kada je ono što Vam imamo za reći zaista bitno. Kada u svom virtualnom poštanskom pretincu ugledate naš Exoro znak to znači da za Vas pratimo zakonsku regulativu povezanu s djelatnostima Vaše tvrtke te Vas o tome sažeto, kratko i razumljivo obavještavamo.

NAŠI KLIJENTI I PROGRAMI