Banke ili tijela državne uprave i njihove agencije koje dodjeljuju bespovratne potpore i jamstva, obično traže da subjekti iz javnog i privatnog sektora svom zahtjevu prilože poslovni plan, investicijsku studiju ili studiju izvodljivosti. U Exoro timu imamo stručnjake za izradu svih navedenih dokumenata. Naše studije već godinama uspješno prolaze kontrole banaka i raznih agencija npr. agencije HAMAG INVEST, državne agencija za malo i srednje gospodarstvo koja poduzetnicima dodjeljuje jamstva za njihove poduhvate. 

Sveobuhvatan pristup i cjelovita briga za naše klijente osigurali su nam certifikat bonitetne izvrsnosti - jedan od najvažnijih europskih standarda kojima se definira kvaliteta poslovanja te je međunarodno priznata oznaka poslovne izvrsnosti tvrtke.

Newsletter

Ukoliko želite primati obavijesti o novitetima u području računovodstva i financija, o EU projektima i ostalim novostima upišite svoju e-mail adresu i prijavite se na naš Newsletter! Naši mailovi stižu samo kada je ono što Vam imamo za reći zaista bitno. Kada u svom virtualnom poštanskom pretincu ugledate naš Exoro znak to znači da za Vas pratimo zakonsku regulativu povezanu s djelatnostima Vaše tvrtke te Vas o tome sažeto, kratko i razumljivo obavještavamo.

NAŠI KLIJENTI I PROGRAMI